Hippu

kuva Tiina Ahonen
Hippu, Hilma, Hilu, Piipu tai oikeastaan ihan mikä nimi vaan tuntuu kelpaavan, Hippu tulee, kun kutsutaan. Hippu oli 11 vuoden haaveiden lopputulos, tyttökoira, jota jo teininä aloin kovasti Jessen rinnalle odottaa ja vuonna 2007 tämä haave vihdoin toteutui.

Kirstille, Amarantes, oli syntymässä syksylle pentuja ja sinne me sitten suunnattiin heti jo tutustumaan ennen kuin pennuista oli edes varmuutta. Piiitkän ajan, monien piiiitkien viikkojen jälkeen pennun syntyivät ja aluksi vaikutti, ettei sieltä riittänyt mulle sopivaa pentua. Pennut olivat noin viisiviikkoisia, kun Kirstiltä tuli viesti, että siellä olisi meille narttupentu vapaana, jolla löytyy tahtoa ja luonnetta harrastuskoiran verran <3 Nimeä meni pitkään pohtiessa, mutta loppujen lopuksi pentu vaan näytti niin Hipulta, ettei siinä muu auttanut.

Hipun päälaji voisi olla paimennus, neiti syttyi lajiin 5-kuisena ja edelleen nyt kesällä Oulussa lammastilalla vieraillessamme ei tilan pitäjä voinut kuin ääneen ihailla tytön taitoja. Harmi vaan, että mieluinen paimennuspaikka on Oulussa asti. Onneksi kerran vuodessa tiemme sinne vie. Verijäljellä Hippu on myös käynyt, tekee kyllä jälkeä vaikkakaan ei ihan samalla intensiteetillä kuin meidän blondi. Näyttelyissä ollaan pyörähdetty kahdesti. Ekan kerran onneamme yritettiin pentuluokassa Hipun ollessa ROP-pentu ja reilun 15 kk iässä haettiin varalle ERI, mikä nyt ei välttis ihan totuudellisesti ole synkassa rotumääritelmän kanssa ;) Meille Hippu on kuitenkin rotumääritelmästä riippumatta se Kaikista Kaunein Trikki <3

nimi: Amarantes Rock´n Rose
synt. 23.10.2007 Varkaudessa
kasv. Kirsti Immonen
Hippu Koiranetissä

väri: tricolour
lonkat: B/B
kyynärät: 0/0
polvet: 0/0
ranka: kuvattu, ok
sydän: terve, ei sivuääniä (virallinen kuuntelutulos 1/09)
silmät: Distichiasis todettu
hampaat: ei puutoksia

näyttelyt: KP, ROP-pentu sekä 1xERI
agility: eläkkeellä
toko: treenaillaan
verijälki: treenaillaan, kisat ei lainkaan poissuljettu mahdollisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti