perjantai 28. syyskuuta 2012

Sairasta

Siinäpä lomaviikko numero kolme tiivistetysti. Vieläkin räkää riittää niin päässä kuin keuhkoissakin, mutta tänään silti jo Marjon kanssa ulkoilutettiin veristä sientä :)

Maanantaina aloitettiin viikko tehokkaasti, kun 6.15 heräsin Jonin kelloon, tein viimeiset pakkaamiset, ruokin ja ulkoilutin koirat ja suuntasin auton nokan kohti Seinäjokea. Vähän kurkussa kaihersi jo siinä vaiheessa, mutta kovasti vielä elin toivossa, että reissaamiset ilmastointeineen olisi sen aiheuttaneet, mitään muita oireita kun ei ollut.

Vastassa meitä odotti koko Trickteamin lauma sekä Miira, Hulda ja perheen uusin tulokas Miio. Oodin kieli ei taas suussa pysynyt ja hännälläkin oli tekemistä pysyä kiinni kropassa kaikessa siinä liekutuksessa. Oodi käytti lasten kanssa kaikki pusutilanteet hyväkseen ja pussaili, minkä ennätti. Välillä Huldan touhut kaikkine hyppimisineen ei menneet blondilla ymmärrykseen, mutta ongelmitta silti selvittiin. Hippu suhtautui varovammin Huldaan, mutta pienellä pöh-pöh-pöhinällä siitäkin selvittiin. Miioon Hippu ei ottanut ollenkaan kantaa, Oodi taas käytti kieltään ainakin korvakäytävässä estoyrityksistä huolimatta.

Maanantai kului pääosin vaan ollessa. Iltalenkille lähdimme isommalla porukalla, kun Miiran ja lasten lisäksi saatiin seuraksi viä Anu Tujun ja Tällin kanssa eli shelttejä oli yhteensä kahdeksan :) Tiistaiaamuna lenkittelinkin sitten yksin kaikki kuusi shelttiä, yhdellä kädellä ja vielä kakkapussi samassa kädessä. Henna puhelimessa mulle siinä nauroikin, että rullaluistimet enää puuttuu, niin Cesar Millan on lähellä ;D Itse oon kyllä sitä mieltä, että useampi menee helpommin kuin vähempi, varsinkin, kun on niin ihana lauma <3

Tiistaina sitten heitettiinkin jo hyvästit ja vuorostaan suunnattiin kohti Jyväskylää. Erona menomatkaan oli tosin se, että takapenkillä oli yhden tricolourin ja soopelin lisäksi toinenkin soopeli, siskokoira Myrtti <3 Myrtti on tässä kuluneen viikon ihmetellyt meidän aikas kovin erilaista elämää ja hyvin on kyllä sujunut. Täällä on puoli sukua jo ihastunut tuohon ihastuttavaan persoonaan, enkä tosiaan vähiten mä itse ;) Ihmettelyt hurmurineidin kanssa jatkuvat ennalta määrittelemättömän ajan :)

Alkuviikko on kulunut vain ja ainoastaan lenkkeillen, kun ei musta sairastaessa oo ollut oikein mihinkään. Lenkit oon hoitanut, mutta muuten muu aktiviteetti on ollut kyllä vähissä. Äipän luona kyläiltiin, ja Hippu ja Oodi kävi Penttisen Marialla hierottavina (kiitos! <3) ja lenkkiseuraa meillä on ollut Elmosta, Zeldasta ja Fionasta. Yhdet makupalat ollaan piiloteltu sisällä ja huomenna tosiaan sit vuorossa verijälkeä heti aamusta, että ehkä tää tästä taas vähitellen normaalimpaan päin .. :)

Huomenna matkaamme sitten tyttöjen kanssa Kuopioon ihmettelemään elämää siellä vielä yhden lomaviikon verran ennen paluuta arkeen. Maanantaille on ostettu ACElta aksaa, tiistaina ois Savon shelttien näyttelytreenit ja keskiviikkona sit omat treenit. Lisäksi tilaukseen on menossa Flyball -masiina, että vähän taas erilaistakin ihmeteltävää on luvassa myös meidän koirille. Maanantaille ja torstaille on sovittu jo lenkit Rosie-whipun ja Riimi-sheltin kanssa ja tottakai ainakin Sussun porukkaa pitää taas pian nähdä, varmaan jo viikonloppuna :) Viimeisestä lomaviikosta siis tuskin vauhtia tulee puuttumaan ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti