torstai 6. joulukuuta 2012

Ajatus seisoo päässä

Enkä nyt puhu vain itsestäni, seurako se tekee kaltaisekseen tai mikä lie, mutta tytöillä ei paljoa näytä päässä liikkuvan :) Pakkasta on ollut kiitettävästi jo liian kauan ja mä alan olla kyllästynyt. Ei nää tänkään aamun parikymppiset mein lenkkiä estäneet, mutta kyllä tuo pukeminen ottaa oman aikansa ..

18 tossua oli yhteensä matkassa, kun Hennan ja borderpoikien kanssa metsäiltiin aamulla tunti. Yksi tossu teki katoamistempun, joten huono tulosprosentti ei ollut kotia palanneista. Sekin yksi kadonnut oli Myrtin jalassa ekaa kertaa ollut tossu ja niitä saa onneksi kaupasta lisää. Oodilla olleet viime vuotiset ja Hipulla olleet Marjan tekemät ei onneksi kokeneet katoamista, tälläkään kertaa. Niitä, kun ei ole niin helppo haalia lisää ..

Myrtin ensimmäinen tossukokeilu sujui niin kuin Myrtiltä kaikki muukin: ilman suurempaa numeroa. Sisällä tossuja pukiessa tuntui neiti hetkellisesti kadottavan kyvyn seisoa ja jalat tuntuivat katoavan alta vähän vaikka mihin suuntaan fleecen ollessa lattiaa vasta niiiiin liukas. Muutaman sekunnin kuluttua jalat saivat taas ideasta kiinni eikä sen jälkeen ongelmaa ollut.

Lenkin ei ollu tarkoitus olla pitkä, mutta tossuilla ja Pompilla varustetut koirat sekä me ihmiset toppautuneina pärjättiinkin yllättävän hyvin ja niinpä eksyttiin sitten ihan metsän puolellekin. Tossut ja takit pysyivät hyvin menossa mukana sitä yhtä epäonnista lukuun ottamatta ja koirilla näytti kivaa piisaavan.

Terrieripojat eivät kovin seurallisilta vaikuttaneet meille päästyään, vaan molemmat keskittyivät luunsyöntiin. Tytöt eivät tästä kuitenkaan ottaneet itseensä, kun silmä alkoi yhdellä jos toisellakin luppasta ja nukkumapaikkavaihtoehtoja katseltiin luiden sijaan sillä silmällä. Tänään ei kuitenkaan loppupäivä mene huilaillessa, kun suunnataan kohta appiukon luokse saunomaan ja syömään. Sama kaava käytiin alkuviikommasta anopilla, joten Myrtti alkaa kohtapuoliin olla sitten käynyt kaikki lähisuvusta läpi.

Treenillisesti tämä viikko ei ollut mitenkään erityinen, maanantaina treenasivat Myrtti ja Oodi, eilen Myrtti ja Hippu. Loppuviikko onkin treenitöntä, kun huomenna suunnataan heti töistä päästyämme pitkäksi viikonlopuksi Jyväskylään :) No, saapahan tuo mun nilkka hetken toipua niin jospa sit jo ens viikolla olisin molempien tyttöjen kanssa juoksemassa keskiviikon treeneissäkin ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti