tiistai 1. tammikuuta 2013

Onnellista uutta vuotta!

Uutta Vuotta otettiin vastaan rauhallisissa merkeissä. Kävelin eilen töistä päästyäni kotiin ja pauke oli jo siinä kohtaa aika korvia huumaava. Onneksi kukaan mein tytöistä ei raketteja pelkää, joten saatiin kävellä aikas normisti kotia, mitä nyt välillä vilahti valoilmiö taivaalla. Sisällä tytöillä riitti puuhaa, kun seurana oli oman porukan lisäksi partanokkapojat Eddy ja Andy, PiKa sekä harvinaisempana ystävänä podengo Yoyo. Ihan vuoden vaihtumiseen asti ei karvainen porukka jaksanut vaan nuorisokin sammui rankan juhlinnan tuloksena jo ennen puolta yötä :D

Ilta sujui vauhdilla ja ikää pidennettiin kyllä taas useammilla vuosilla naurumäärästä päätellen :D Jotenkin kokonaisuudessaan jäi sellainen fiilis, että tästä vuodesta tulee hyvä :) Toivottavasti fiilis on oikeassa ja miksei olisikaan .. Ihania suunnitelmia alkaneelle vuodelle on agilitykisoista meidän häihin ja kaikkeen siltä väliltä :)

Tää päivä ollaan nyt sitten vaan huilittu, huomenna palataan taas omatoimitreeneihin. Viikonloppuna käytiin kahdesti hallilla Hipun ja Myrtin kanssa. Toisena päivänä oli ratatreenipäivä eli hallilla oli valmiina koko kentän mittainen rata, jota sai vuokrata. Me otettiin tytöille puolituntinen ja siinä ennätti hyvin useamman pätkän molempien kanssa tehdä. Toisena päivänä sit otettiin keppi- ja kontaktitehotreenit Sussun porukalla vahvistettuna ja samalla lailla meinataan nyt jatkaa viikottain, jotta päästään kaikki kevääksi kisakuntoon :)

Ei kyllä meinaa mulla ymmärrys riittää, miten hienosti Hippu ja Joni menee. Ei sillä, etteikö asian eteen ois tehty töitäkin, mutta silti. Mun kanssa Hippu ei osannut keppejä, kielsi kaikki kontaktit ja jos sattui niille menemään, niin ei puhettakaan 2 on 2 offeista, rata ei sujunut muutamaa estettä pidemmälle ja takanaleikkaukset olivat totaalipannassa. Ja kaikki edellä mainitut onnistuivat parilta nyt viikonloppuna. En edes tiedä pakahtuisinko eniten ylpeydestä kontakteista vai siittä, että Hippu teki Jonia vilkaisematta esteitä, vaikka Joni takanaleikkasi kahdesti peräkkäin! :) Oon niin iloinen nuitten menosta, ettei järkeä! Nyt vaan tehotreenillä tämä kaikki myös radalla toimivaksi, niin kesällä näitä ei taida pidätellä enää mikään ;D

Myrtti on edistynyt puolestaan kepeissä ja vetää neljä keppiä sellasella tyylillä, ettei puolestaan järkeä. Sussu heittikin, että tuolla tyylillä Myrtistä taitaa tulla mein porukan kepittäjä :D Kuusi keppiä on onnistunut kahdissa treeneissä jo (missä niitä ollaan kokeiltu), joten siinä odotetaan sitä Suurta Lamppua syttyväksi tulevien treenien aikana. Keinulla neiti on aivan reikäpää, hyvin sujuu treenit, mitään epävarmuutta ei ole vaan täysiä keinun päähän just niiko kuuluukin. A ollaan edelleen tehty juoksuversiona ja toivon, että sellasena se saatas pitääkin. Ainakin treeneissä Myrtti tekee A:n maha A:n harjaa viistäen eli parempaa tyyliä saa hakea. Toistoja, toistoja ja toistoja niin luulen, että tällä linjalla voimme jatkaakin. Puomi toimii, Myrtti tietää tassujen paikan hyvin 2 on 2 offilla ja vauhtia on. Ihan joka kerta maltti ei meinaa riittää vapautukseen asti, mutta toistoilla tässäkin varmuuteen päästään. Koko puomia tehdään välillä ja sit useita toistoja alastulon pätkällä, kaikki toimii :)

Oodi on pitänyt tän viikon aksataukoa, torstaina Essi hieroo Oodin ja sunnuntaina Oodi palaa baanalle, kun päästään Elisa Hietalon tavoitteelliseen agilityvalmennukseen. Ainakin nyt näyttää ihan lupaavalta, että omissa kisoissa juoksisin ykkösissä ja kakkosissa, mutta katsellaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti