sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hippppppaaaaaaa!!

.. oli Oodin eilen illalla mieltä ja veti niin täysiä kämppää eestaas kuin tassuista lähti. Eteiseen ja takas. Makkariin, siellä kevythäkissä käännös ja täysiä takas. Olkkarissa kääntöalueena toimi loistavasti säkkituoli, jonne pääsi vaikka sivuluisussa. Tassut vaan vinksotti joka suuntaan, kun neiti paineli menemään.

Perjantaina oli siis taukopäivä. Ei tehty sitten yhtikäs mitään. Kerrankin :) Eilen oli sitten sovittu Tuulian ja shelttipoikien kanssa metsälenkki, mutta aamulla herätessä mun pää ei kääntynyt, joten valitettavasti se meni tytskien hyvinvoinnin edelle ja lenkki jäi välistä. Oodi otti siis oman lenkkinsä illalla hipan merkeissä. Tai no, hipan ja hipan, kukaan muu ei nimittäin iltavilliin osallistunut :D

Tänään töihin lähtevät mukaan kaikki sheltit, vähän pidemmän ravilenkin kautta. Pika tulee seuraksi tytöille töiden kuusituntiseksi, joten hyvää seuraa tarjolla :) Katsotaan sitten, josko illalle saisi vielä jotain ohjelmaa, oma olo kun alkaa (kurkkukipua ja vähän vuotavaa nenää) lukuun ottamatta olla suhteellisen normaali :)

Huomenna sitten töiden jälkeen siskojen kanssa ACElle treenaamaan! :) Me lähdetään Oodin kanssa katsastamaan pitkästä aikaa muuta kuin kotihallia ihan vaan huvin ja urheilun kannalta ja Joni lähtee Myrtin kanssa tekemään rataa ensi viikonlopun tasokoetta ajatellen. Tasokoe nyt itse asiassa sitten kesäryhmien sumplimisten jälkeen paljastuikin vähän turhaksi, sillä perustettiin omatoimiryhmä ihan parhaalla porukalla! <3 Mutta parempi se on nyt käydä alta pois, kun se joskus kuitenkin tulee eteen ja ilmottautumiset nuihin ei oo aina kaikista helpoimpia. Onpahan sitten tehty, jos kesän päätyttyä palattaskin taas perusohjattuihin ryhmiin .. Vaiks mä tässä kohtaa sitä vähän epäilen, hyvän seuran lisäksi mein ryhmästä löytyy kyllä loistokouluttajiakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti