sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Myrtin viikko

Myrtti tuli täyttämään meille myrtinmentävää aukkoa syksyllä, kun tuntui, ettei koiria ole tarpeeksi tähän koiraharrastusten täyteiseen elämään, sillä lepopäiviäkin pitäisi joskus koirilla(kin) olla. Aktiivisena koirana Myrtti keksi edellisessä kodissaan itselleen omaakivaa, ja tämä sama näkyy myös meidän arjessa, jos olen esimerkiksi kipeänä enkä koirien kanssa voi samalla lailla mennä ja tehdä kuin normaalisti. Kuluneella viikolla tultiin sitten Myrtin kanssa aivan toiseen ääripäähän. Myrtillä on ollut 7-päiväinen työviikko ja Myrtillä ei ole ollut omaakivaa edes yhden vinkulelun vinkautuksen verran, sillä kaikki vapaa-aika menee nukkumiseen. Sussu jo ehdotti, että mun ois aika vaihtaa omat Duracellit Pirkka-pattereihin, jotta meidän koirat jaksais ;)

maanantai
- 1h juoksu-kävelylenkki (keskinopeus reilut 7,5km/h)
- iltapäivällä kontakti- ja keppitreenit

tiistai
- 1,5h metsälenkki viiden sheltin kanssa (+45min avainten etsintäreissu päälle :D)

keskiviikko
- ohjatut agilitytreenit 1,5h
- treeneihin juosten reilut 5km, kävellen takas 2km

torstai
- 1,5h metsälenkki viiden sheltin kanssa

perjantai
- kontakti- ja keppitreenit, 2km suuntaansa lämpät ja jäähyt

lauantai
- sheltit mukana töissä 6h Pika seuranaan
- Myrtti illan hoidossa Sussulla 16.30-23.00 lenkkeineen ja leikkeineen

sunnuntai
- juosten treeneihin 5km (keskinopeus reilut 9km/h), kävellen 2 km takaisin
- kontakti- ja keppitreenit

Ja kerrostaloasumisen sivutuotteena tuohon päälle tietysti ulkoillaan se 2-4 krt päivässä niitä about 20 min "lenkkejä" hihnassa.

Tänään treeneistä tultuaan Myrtti sai naudan rustoluun syötäväksi ja sen kanssa kului reilu puolituntinen. Sen jälkeen lupasin, että Myrtti saa loppuviikon vapaata (kello oli tuolloin ehkä kaksi iltapäivällä) ;D

Ensi viikolla tilanne onneksi normalisoituu, kun Oodi palaa takaisin agilitytreeneihin (ja saan lisäksi Zeldan treenattavakseni! <3 ) eli kaikki agilityenergia ei enää kohdistu Myrttiin vaan Oodillekin jakaantuu oma osansa. Ensi viikolla mulla ei kyllä muutenkaan ole liikaa vapaa-aikaa, sillä Musti ja Mirri Areenalla ensi viikonloppuna oleva kissanäyttely työllistää mut kuusipäiväisesti (myös sunnuntai mukaan lukien). Otetaan siis välillä taas iisimmin, ainakin pelkästään Myrtin osalta ;)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun säkin kirjoittelet usein, niin on paljon luettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuntuu tätä tarinaa taas kevään korvalla riittävän :) Aurinkoko energiaa antaa, kun ei malta ees aamuisin nukkua, vaan pitää tulla blogiin roikkumaan :D

   Jatka säkin usein kirjoittelua, mä lueskelen kanssa tein kuulumisia oikein tyytyväisenä täältä kaukaa! :)

   Poista