torstai 11. huhtikuuta 2013

Kesän suunnitelmia

Huh! Olipas huisit treenit eilen! :) Vieläkin oon niin fiiliksissä, ettei malttais taukopäivää pitää.

Me vedettiin Oodin kanssa marsurimoilla eka. Jestas kaverissa on asennetta!! Leikkauksen jälkeen ei hormonit entistäkään vähää haittaa menoa ja edes häkissä ei voi odottaa huutamatta (Oodi aloitti hallille huutamisen jo yläkerrassa Mustin ja Mirrin puolella ja huusi putkeen koko matkan häkille ja häkissä). Niin, että oliko ollut aksaa ikävä!? :D

Oli varmasti, mutta niin oli ollut mullakin! Oodin kanssa meno on jotain, mikä osuu mua niin täysiä, ettei järkeä. En voi tajuta, miten jokainen treeni on vaan yksi sydämen ilonkiljahdus maailmalle siittä, että tätä lajia saa harrastaa ja nimenomaan Blondin kanssa <3 Kyllä siinä ohjaaja sai töitä tehdä ja miettiä, kuinka mennään eikä vedetty ekalla nollaa. Mutta kun kulmat saatiin kohdilleen, tuli menosta sitä mun ja Oodin omaa aksaa, sitä helppoa nollaa niin kuin se useimmiten treeneissä on :)

Ollaan Jonin ja soopeleiden kanssa tässä alettu juosta kevään kunniaksi ja ehkä tuo kuntokuuri vähän on kerännyt motivaatiota myös niistä tulevista häistä ;) Ajattelin viisaana flikkana, että kun juoksen, niin mun kunto kasvaa myös aksaa ajatellen. Nyt tässä pitäs kuulua se väärin -rääkäsy, mikä kaikissa tietokilpailuissa sillon, kun menee väärin. En tullut ottaneeksi huomioon, että myös Oodin kunto kasvaa ja se varmasti vielä ihan eri vauhdilla kuin mun. Niinpä mulla ei ollut mitään saumaa treeneissä vaan kieli vyön alla juoksin ja läähätin ja yritin epätoivoisesti, mutta en vaan ennättänyt. Jatkamme siis juoksuharjoituksia! Ja pitäsköhän ihan ilman koiraa jatkaa niitä ;D

Joni meni Myrtin kanssa mein jälkeen. Jestas ne on mageita!! :) Jos se on oma meno mahtavan tuntuista, ni sitä on myös nuiden meno ulkopuolisen silmin. Nollarataa sata lasissa eikä ainakaan eiliselle radalle osunut yhtään ongelmaestettä. Mä olin naksuttajan roolissa, joten ei valitettavasti videokuvaa ole (plus en muistanut kyllä kameraa ottaakaan mukaan). Mutta uskokaa mua, soli hienoa!

Tänä aamuna sit, kun aurinko ei enää antanut mun nukkua seitsemän jälkeen, mä nousin koneelle ja aloin suunnitella. Essi liittyi jossain kohtaa naamakirjassa mun seuraan ja niinpä me pläänättiin yhdessä :) Oodille olisi luvassa kaksi näyttelyä (toinen heinäkuussa, toinen elokuussa), kun PiKalle lähdetään metsästämään sitä hoota, niin otetaan blondi samalla messiin. Ei siin ainakaan mikään häviä ja innolla ootan, josko saatas mahtitukka, joka kaiken lisäksi vielä pysyis ;D Myrttikin saa osallistua, jos tukkaa on, mutta veikkaan, että ei. Son jo sit taas liian lähellä seuraavaa juoksua, Myrtti kun varautuu tukanheittoon jo kuukausia ennen juoksuja, ettei vaan unohdu tukka päälle ;D

Helatorstaina me mennään mätsäriin. Joko Iisalmeen tai Jyväskylään. Kirjotin vielä Essille, et on se kumma, kun ei Kuopiossa ole tuolloin mätsäriä, se kun ois hyvä päivä, kun on vapaa, kun ei kukaan yhden vapaapäivän takia reissaa. Paitsi me vähäjärkiset yhden mätsärin perässä :D Mukaan lähtee ainakin Oodi ja Pika, jos mennään Iisalmeen, ni sit myös Hippu ja Myrtti, koska siä on parikilpailu. Pikkumustat vastaan soopelisiskot :D Myrtti pääsee mahdollisesti messiin, mut pitää katsoa käsien riittävyyttä, kun lainalapsi-Andy asustaa tuolloin meillä :) Myrtti nyt osaa näyttelyissä mennä harjoittelemattakin, että sinänsä ei paniikkia. Tosin Myrtinkin kanssa pitäs alkaa kunnostautua näyttelyiden osalta, jos meinattas tälle vuodelle sitä näyttely-ykkösruusuketta. Siinä vaan tietysti on sellanen pienen pieni ongelma, että agility menee kyllä edelle eikä vapaa viikonloppuja ole muille jakaa.

Jos oikein laskin, touko-heinäkuussa yhdeksän viikonloppua on agilitylle pyhitettyjä :) Mukaan mahtuu agirotu-viikonloppu ja sen lisäksi kaksi muutakin viikonloppua, jollon vähän ollaan alustavasti mietitty, et jos Jonin kanssa otettas soopelit ja hotellihuone, niin voitas kisata ihan kaksipäiväisesti :) Niin mahtisuunnitelmia, etten malttas odottaa, että tulee kesä. Joten kesä, c´mon!!

4 kommenttia:

 1. Meettekö Agirotuun kilpailemaan? Mietin tässä että pitäiskö pyytää se viikonloppu vapaaks ja lähteä sinne ajelemaan, kun eihän se ole meiltä kuin vaivaisen 1,5 - 2 h ajomatkan päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus ois mennä agirotuun koko viikonlopuksi ja juosta kaikki radat, mitä vaan mahdollista! :) Me ollaan Jonin kanssa molemmat sillon kesälomalla, ni otetaan soopelit ja lähdetään viikonloppureissulle. Hotelli (tai sit mökki, kun mein kaksi ystävää lähtee kans mukaan) me vuokrataan, et pääsee sit öiksi kunnolla nukkumaan, mutta muuten meidät kyllä pitäis löytää sieltä paikan päältä :) Tulkaa ihmeessä tekin!

   Poista
 2. Ja sm:iin pitää ainakin mennä katsomaan, kun ne on tässä ihan lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin kans viime vuonna Tikkakoskella katsomassa SM:iä (kun Tikkakoski on joku puoli tuntia JKLstä). Tänä vuonna en ehk kuitenkaan jaksa lähteä ajamaan ;D

   Poista