keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Oodi silmätarkissa

Aamu alkoi tällaisella aivan sydämen sulattavalla naamakirjapäivityksellä:

"Kymmeniä pusuja annettu ja korvat sekä nenä puhdistettu. Talon siisteys tarkastettu tutkimalla muun muassa tilanjakajan kaikki alalokerot, tv-tason hyllyvälikkö, vaate- ja siivouskaappi (jopa kahteen otteeseen), keittiön kaapit, pyykkikori ja yöpöydän päällystä. Ilmeisesti koti todettiin liian siistiksi, sillä lelukori on tyhjä ja lattialla lojuu tämän illan viihdykkeet. Kadonneiden tavaroiden met
sästäminen tuotti tulosta yhden villasukan verran. Korvaamaton repuntyhjennys-apuri kaivoi treeniliivin keskelle eteistä, josta se ikävä kyllä korjattiin parempaan talteen. Pizzalautanen olisi nuoltu vielä perusteellisemmin, jollei sekin olisi kadonnut silmien (tai itse asiassa kuonon) edestä. Voiko tätä mitenkään muuten kuvata kuin: Oodi ♥"


Oodi meni tosiaan eilen illalla jo Lauralle, jotta aamulla oli kaikkien kannalta helpompi lähtö ja blondi oli ollut kuin kotonaan :) Son kyllä niin symppis tyyppi, just tänään sanoin Sussulle, et Myrtti tuntuu ni paljon Oodia vanhemmalta ja viisaammalta, kun blondi on vaan edelleen niin pentumaisen utelias. Mutta Oodi on Oodi-pentu nimensä mukaisesti ja tuleeko tuo tuosta koskaan aikuistumaankaan, kuka tietää .. Ei kyllä ees tarvia, musta tuo on aivan loisto elämänasenne Eilenkään ei blondi ees taakseen vilkaissut, kun Laura haki Oodin ja häkin parkkikselta niille, tohkeisaan lähti matkaan eikä siin paljoa mammaa kaipailtu. Vähän oli ollut alkuun levoton ja vilkuillut ovelle, että josko tuisin sittenkin hakemaan, mutta yllä olevasta Lauran päivityksestä voi kyllä päätellä, että tekemistä oli sit kuitenkin keksitty ja mamma oli unohtunut :D

"Aivan uskomattoman ihana (ja vaivaton) tapaus heart Ronjan häkki (tyynyt!) kelpas unipaikaksi ja aamulla sain iloisen kurinaherätyksen. Kielen käynti korvassa, suussa ja nenässä varmisti et olin varmasti hereillä. grin kauheesti ois tarinoita kerrottavana, varsinki eilen ekan 5 min aikana saatiin kuulla Timon kanssa kaikki vääryydet ja uudet uutiset, mitä meiltä oli jääny kuulematta. Eli meillä on sujunu ihan loistavasti - saa tulla kylään useamminkin, jos tarve on.  heart"

Silmätarkista saatiin taas loistavia uutisia eli Oodin silmät olivat edelleen terveet ja myös ripsettömät! :) Tää riemuitsee! Myös eläinlääkärissä Oodi oli käyttäytynyt itselleen hyvin tyypillisesti (Lauran vastaus naamakirjassa mun kiitoksiin reissusta):
"Eipä mitään :)smile kyllähän niin ihanan tyypin kans reissaa. Itse tarkki hoitui tehokkaasti (vaiks Oodi tais olla porukasta se, joka yritti pistää eniten vastaan wink;) ) ja tutkimushuoneessa tapahtuneiden kauheuksien jälkeen odotushuoneessa Oodi kertoi kaikille oikeen suureen ääneen mitä hälle oli tehty. Pikkasen pisti porukkaa hymyilyttään."

Isot kiitokset viä tätäkin kautta Lauralle loistavasta hoitopaikasta, jossa blondi selvästi viihtyi sekä silmätarkkireissusta kaikkineen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti