maanantai 1. lokakuuta 2012

Vaihtarit

Tehtiin taas Sussun kanssa vaihtarit. Selitinkin Myrtille (:D), että nyt tehdään taas vaihteeksi (aina erinäisistä syistä, tällä kertaa ell-syystä) niin, että joku menee Sussulle ja joku sieltä sit taas tulee tänne. Niinpä Myrtin sisko lähti Sussulle ja tilalle saatiin Hipun sisko. Sukulaisuussuhteet siis tasapainoon ja samoin värit, nyt meillä asustaa liki vuorokauden kaksi soopelia (jos Almakin tähän lasketaan :D) ja kaksi tricolouria.

Pohdin tuossa kotia tullessa Jonille, että alkaakohan naapurit jossain kohtaa ihmetellä tätä mein menoa :D Joni vaan totesi, et ei ne varmaan tajua ees, et meillon välillä eri koirat ja samaa mietin just äsken hississä, kun viimeiseltä pissitykseltä Myrtin ja Zeldan kanssa tulin. Samanväriset koirathan nuo oli kuin ennenkin, musta ja ruskea :D

Aamulla ei päästykään odotetulle metsälenkille Elinan ja Rosien kanssa, kun kurkkukipu oli iskenyt vaihteeksi niitten osoitteeseen :( Niinpä mä sit kävin shelttien kanssa keskenään (Alma kun huilaili tän päivän eilistä metsälenkkiä, jotta huomenna jaksaa taas) aamulla reippaan 1,5 tuntisen ravilenkin, jossa pistäydyttiin matkalla Mustissa ja Mirrissä. Nyt on Myrtillä pinkki, pieni luu pannassaan, jossa on mein puhelinnumerot hätätilanteen varalta (ei sillä, et uskoisin, et sellasta tulee, kun Myrtti on NIIN kiltti, mutta varalta silti, sehän se idea on) ja lisäksi ruskea Rukan sadetakki. Nyt passaa sateen ja kuran tulla, me ollaan varauduttu niihin koirien sadetakeilla ja Dysonilla, joten meitä ei niin vähällä tänä vuonna lannisteta!

Maanantai-illan ratoksi lähdettiin sitten koko porukka treeneihin ACElle. Jonille ja Hipulle olin sieltä jo viime viikolla ostanut treenit, ihan vain mieleenpalautukseksi ja huomasin sit tuntia ennen itse treenejä, että samassa ryhmässä oli viä paikka myytävänä ja niinpä me sit Oodinkin kanssa mentiin samaan ryhmään kanssa. Itse treenit oli hyvin yksinkertaiset, mutta silti siellä oli hyvä putkijarrutustreeni ja putkesta tiukasti kääntyminen harjoituksen aiheena eli ei Oodinkaan kanssa jääty ilman uuden oppimista (ikään kuin nyt oikeasti tässä lajissa vois koskaan niin ajatella, siksi tuonne meninkin, kun ajattelin, että helposta treenistä voi saada kivan rallatuksen JA oppia uutta). Hippu ja Joni vetivät aivan tosi hienosti, vähän kartturin sanojen mukaan menossa oli neljän viikon tauon jälkeen haparointia, mutta ei se ainakaan vauhdissa näkynyt :D Keskiviikkona sitten seuraavat treenit Hipulla, niin siitä se taas lähtee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti