lauantai 15. syyskuuta 2012

Lomalla viimeinkin :)

Istun parhaillani junassa ja itse tarinoitavat viettävät laatuaikaa Sussun porukan kanssa :) Tytöt lähti eilen iltapäivällä Sussulle hoitoon ja näemmekin tyttöjen kanssa sitten seuraavan kerran vasta ensi viikon lauantaina. Hui! Oikeasti tooosi pitkä aika, varmasti pisin, mitä oon nuista flikoista ikin ollutkaan erossa ..

Hipun sairausstoori sai vielä valitettavasti jatkoa, kun antibiootit nro 2 ei nekään oikein neidille sopineet. Useamman päivän selvittiin niitten kanssa ruokien ja Stomaxin kanssa taiteillen, mutta tiistai-iltana tuli stoppi ja niinpä sit tiistai-keskiviikko välinen yö meni Hipun oksentaessa ja mun siivotessa plus kärsiessä toisen tuskasta siin vieressä. Aamuun emme kovin pirteinä heränneet kumpikaan ja kun Hipun olo ei alkanut tasoittua, niin päätettiin sitten suunnata eläinlääkärin kautta.

K-S eläinklinikalla oli kyllä aivan hirmu mukava lääkäri, joka tutki Hipun tosi tarkkaan. Haava oli parantunut aivan yli odotusten ottaen huomioon, että leikkauksesta oli vasta viikko eikä muutenkaan suurempaa huomautettavaa ollut. Hieman nestevajeesta Pikkumusta kärsi, mutta eläinlääkärin kanssa tultiin siihen tulokseen, että pahoinvoinnin estolääkkeen jälkeen Hippu alkaa varmasti juoda itsekin ja näin siinä kävikin :) Hippu sai pahoinvoinnin estolääkkeen lääkärissä pistoksena ja vielä kahdelle päivälle kotia varmuudeksi tabletteina. Lisäksi kävin hakemassa Promaxia apteekista, siihen kun mulla on viä kovempi luotto kuin Stomaxiin näissä maha-asioissa.

Jo kotimatkalla Pikkumusta oli selkeästi paremmin voiva ja niinpä me alettiin taas opetella syömään, pienissä erissä ja usein. Eilen Hippu oli jo ihan normaali ja kun ei leikkauksestakaan ole tytöllä enää mitään kipuja, niin meno alkoi olla jo suhteellisen normaalia. Hippu osaa onneksi tosi hyvin kotona rauhoittua, niin energia ja voimat varmasti palailevat hyvinkin äkkiä. Kohta alkaa ennemmin ongelmana olla, et miten estetään kengurulasta loikkimasta, kun vaikkei leikkauksesta sinänsä mitään jäljkiä enää olekaan, niin sairasloma silti jatkuu viä jokusen viikon loikkien ja hillunnan osalta.

Oodin kanssa me suunnattiinkin sit heti samaisena iltana treeneihin, joissa vetäjänä meillä on tällä kaudella Pika-pikkusiskon Essi :) Treeni oli aikas pyöritystä, mutta suhteellisen kunnialla me siittä selvittiin, varsinkin kun laskee mukaan mun univajeeni ja sen, et olin juonut energiajuomia sen verran, ettei pää tuntunut toimivan olleskaan :D Muutama viikko sitten oltiin tuuraamassa Sussua treeneissä, niin Susku opetti meille rytmitystä. Siellä mä koin oivalluksen ja lakkasin olemasta putkikammoinen!! :) Osaan erityisesti töksäyttämällä (juu, agilityihmisten ammattitermi, tai sit ei :D) saada Oodille aivan älyttömän tiukat kurvit ja siihen päälle saan Oodin tulemaan mun mukana, vaiks putki ois miten hollilla. Uskomatonta, mutta totta! :) Ja sitä kikkaa nyt käytin sit Essinkin treeneissä ja kyllä blondi vaan oli pätevä. Mulla on ohjaajana olo kuin uudestisyntyneellä. Ja juu, ihan rauhassa voitte leimata mut jälkeenjääneeksi, mutta kukaan ei vaan oo koskaan kertonut mulle tällasista asioista :D

Torstaina me saatiin sit nauttia Hennan, Eddyn ja Andy-lapsen (12 vk) seurasta. Andylle oli sitten viime kerran tullut roimasti järkeä lisää, mutta on se silti vaan aina yhtä hellyttävää seurata tuollasen kakaran järjenjuoksua (-juoksemattomuutta) ja myös liikehdintää, joku kun on antanut tyypille kroppaan sopimattomat tassut :D Oodin suhteen pennulla oli selkeästi enemmän kunnioitusta, Oodin jutellessa Andy heitti monesti selälleen. Alkaako lienee jo poika tajuta, että tytöt on tyttöjä ja niitä ei kannata suututtaa, mutta vähän ehkä liian vakavasti pentu otti Oodin tarinat. Noh, oppiipahan ainakin pienestä pitäen, että blondilla tarinaa riittää :D

Eilinen menikin sitten pakatessa ja siivoillessa, koirat veteli vaan tyytyväisenä sikeitä. Ja hyvä varmasti olikin, keräilivät energiaa tulevaan. Tulevan viikon tytöt viettääkin siis Sussulla ja siellä kun monenmoista menoa ja meininkiä tuntuu riittävän,ettei tylsää tule :) Mä itse taidan puolestani luopua tietokoneesta ja tarinoinnista ja alkaa keskittämään ajatuksia tähän ihanaan viikonloppuun ja ensi viikon Pariisiin .. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti