tiistai 4. kesäkuuta 2013

Maisemien haistelua

kuva Jaana Rautio

kuva Jaana Rautio


Kun viikonloppu meni soopelilikkojen kanssa Kajaanissa, oli eilen sit viimesen lomapäivän kunniaksi Hipun vuoro saada omaa aikaa. Ei sillä, etteikö Pikkumusta ois kovasti nauttinut elämästään viikonloppuna Sussun luona, mutta jotenkin sitä itsestä tuntuu, että haluaa viettää kaksin aikaa Hipunkin kanssa välillä :)

Niinpä mä sit lainasin Sussulta pyörän (kun ei vielä omissa haaveissa oleva vastaava pyörä ole konkretisoitunut ;D) ja lähdettiin Hipun kanssa käymään Jaanan luona Saaristokaupungissa moikkaamassa Helga-pentua ja tietysti Iisaa ja Intoakin :) Hippu matkusti korissa kuin tottunutkin matkustaja, ei hötkyillyt mihinkään ja tyytyväisenä haisteli maisemia. Välillä hippumaiseen tapaan oli hyvä tillittää mua silmiin, mutta mikäs sen mulle miellyttävämpää matkantekoa kuin ihailla Pikkumustan nättiä naaamaa ihan lähietäisyydeltä <31 kommentti:

  1. Hih, nää on niin ihanat kuvat, että tulee väkisinkin hyvälle tuulelle:) Ja Hippu aivan super-suloinen matkustaja! Voin vaan kuvitella kuinka monta hymyä olette saaneet ohikulkijoiden kasvoille, kun ootte polkeneet kylillä :) Ihana Hippu <3 Rapsuja ja aurinkoista kesää koko teidän poppoolle!!

    VastaaPoista