tiistai 2. joulukuuta 2014

Viisi vuotta

kuva Iita Sillanpää

Elämämme soopelisiskot täyttävät tänään viisi vuotta. Serkkuni poika, mummuni ensimmäinen lapsenlapsenlapsi, syntyi samana päivänä viisi vuotta sitten ja se päivä jäi siksi mieleen. Enpä vaan tiennyt silloin, että se päivä olisi ollut myös meidän elämämme konkreettisesti mullistava, mutta se oli. Tuplasti <3

Synttäreitä juhlistamme tämän koko viikon Helsingissä ja viikko kruunaantuu agilitykisoilla Vantaalla. Likoilla ei siis varmasti valittamista ;) Tunnin aamulenkki seikkaillen, päivähuilit mun vieressä mun naputtaessa hurjaa vauhtia luentopäiväkirjaa ja iltaisin ollaan käyty pari tuntia tutkiskelemassa vähän kaukaisempiakin paikkoja ydinkeskustaa ja kauppakeskuksia unohtamatta.

Nää on kyllä niin mahteja reissukavereita. Vaikka ihan maalaisia ollaankin, ei se näissä näy. Oodi on aivan innoissaan. Tuntuu, että se on vakuuttunut siitä, että on syntyperäinen stadilainen. Ýritin muistuttaa Seinäjoen perheestään, mutta henkisesti Oodi kuulemma kuuluu tänne. Paljon tutkittavaa, melua, menoa ja ihmisiä. Ihmiset saa olla niin kauan rauhassa, kunhan eivät katso Oodia. Äskenkin liikennevaloissa Oodi ilahtui niin kovin, kun joku vaan vilkaisi sitä siinä vihreitä odotellessa. Pusujahan siitä sit seuraa. Ehkä ihmiset jo arvaa ja on siksi katsomatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti