maanantai 16. maaliskuuta 2015

Piiralla

Tytöt pääsi Leenalle hoidettavaksi viikonloppuna. Meidän osalta urakan aloittivat Hippu ja Oodi. Molemmat alkaa kyllä muistaa jo Leenan, kun säännöllisesti ollaan pari kertaa vuodessa tavattu useamman vuoden ajan :)

Oodi innostui maanantaina Swaun epiksissä tekemään hurjan lentokeinun ja siitä todennäköisesti johtuen neidillä oli oikeassa lavassa hieman kireyttä. Mutta siinä se! Ei mitään lukkoja, vinouksia tai mitään. JES! :) Päästiin takas syksyyn sen tammikuisen putkikaatumisen jälkeen, mikä hetkeksi sai meidät raiteiltaan hoitojen suhteen. Siihen auttoi onneksi kerta osteopaattia ja kaksi hierojakertaa plus omat hieronnat. On niin parasta käyttää koiria Piiralla niin, ettei kummempaa sanomista ole. (No älä, eikö tää ole itsestäänselvyys!? :D)

Hipulla meni melkein yhtä hyvin! Hipulla oli oikean puolen si-nivelen lukko, mutta siinä se. Leena kehuikin, että siitä huolimatta Hippu on kokonaisuutena paremmassa kunnossa kuin monella muulla kerralla. Sen uusi, kypsennetty, ruoka sopii sille, mikä näkyy mm. vatsakalvojen rentoutena (ennen ollut siellä kireyttä). Syksyisestä ontumisepisodistakaan ei ole enää jälkeäkään. Hippu ravaa niin mageesti lenkillä, että oon sitä kyllä itsekin epäillyt, että asioiden on oltava aikas hyvin :) Lisäksi Hippu sai kehuja siitä, miten se on ajan (ja hoitojen) saatossa rentoutunut, siitä kuulemma näkee, että juuri tällanen elämä sopii sille <3

Oodi kiitteli kovasti Leenaa osaltaan pusuilla oman vuoronsa jälkeen. Son jännä, sillä on ihan eri moodi kiitospusuille kuin sille hillittömälle pussaamiselle, mitä neiti normaalisti harrastaa. Kiitospusut on sellasia herkempiä, hitaampia, jotenkin aidosti kiittäviä. On se vaan sulkku <3 Hipun hoidon prinsessa nukkui bot päällä mun sylissä. Kun aika tuli alkaa suunnata kotia, olisi Oodi mieluummin jäänyt nukkumaan. Niin hyvä olo oli. Mä sit kannoin Oodin. Ihan niiko kunnon hoviväen kuuluu :D

Alma oli ollut suora eikä siinä ollut ollut suuremmin huomautettavaa. Almahan viettää eläkeläiselämää, mikä näkyy siinä, että kroppa pysyy hyvässä kunnossa ja suorana. Spondyloosista Leena oli rauhoitellut, että siitä huolimatta Alma vaikuttaa olevan oikein hyvässä kunnossa. Jatketaan samaan malliin ja jos muutoksia tulee, niihin toki reagoidaan.

Myrtillä oli taas sama puoli jumissa takaa, en vaan muista kumpi (kun en ollut itse paikalla). Siihen otetaan samanmoinen laserkuuri, mikä Almalla oli, jotta saadaan likka takas kuntoon. Muuten perusravilenkit ja muut samaan malliin.

Tämä viikko vietetään perjantaihin asti kera kuuden, kun Zelda ja Fanny on meidän ilona perjantaihin asti. On tää vaan hieno lauma <3

3 kommenttia:

 1. Rupesin katsomaan noita sivujen otsikoita ja kiinnitin huomioni Yoshiin. Siis, hetkinenmikäihmeen Yoshi!!!! Oi teille on tulossa koiravauva! Kiva lukea pian pentukuulumisia :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että koirat on kunnossa. Yoshi! Hih. Onnea! :) Rimma voi saada tästä(kin) leikkikaverin.

  VastaaPoista
 3. Anne: Pitihän se jo tehdä Yoshille oma sivu tässä pentua kotiutuvaksi odottaessa :) Veikkaan kyllä, että blogin päivitystahti saattaa kokea pienen harppauksen ahkerampaan ;)

  Anna: Veikkaan, et Yoshi ois NIIN innoissaan Rimmasta :) Ehdottomasti leikkitreffit pian pystyyn! Muro 12,5vk on kotona pitänyt pikkumiehelle seuraa, niin pentupainit jatkukoon myös Kuopiossa!

  VastaaPoista