torstai 7. toukokuuta 2015

Tauko kandin kirjoittamisesta

Niin kuin videosta voi nähdä, meillä ei ole kovin montaa lelua lattialla. Siksi pentuparan pitää keksiä omiaan. Eka rällättiin tyhjän vichytölkin kanssa. Ei vitsi, miten siitä saakaan paljon melua aikaiseksi, kun sitä paiskoo pitkin ja poikin tai rutistelee suussaan hampaiden välissä vauhdikkaalla tahdilla. Vaikka tölkki olikin sitä lemppariainetta (=metallia), piti myös muovista versiota kokeilla, koska se oli isompi. 1,5l limsapullon pelastin siinä vaiheessa, kun etiketistä oli enemmän suussa kuin pullossa. Onneksi omaksi ilokseen sillä(kin) pentu ennätti hyvän tovin meluta ennen kuin alkoi tuhoamispuuhiin. Seuraavana ideana oli raahata kolmea täyttä vichytölkkiä muovikääreessä pitkin lattiaa ja yrittää tapporavistella sitä. En usko, että tuntui kovin muksalle vajaa kilo nestettä mäjähtäen tassuille tölkkimuodossa, mutta ei näyttänyt askarteluja haittaavan. Pelastin tölkit ennen kuin niihin tuli reikiä. Siinä vaiheessa, kun pentu heilutti häntää pyykkeineen kaatuneen pyykkitelineen vieressä Myrtin juostua vauhdilla makuuhuoneen puolelle turvaan, tulin siihen tulokseen, että taitaa olla aika pitää kandin kirjoittamisesta tauko .. :D



Yoshi on kyllä tehnyt leikkimisestä taidetta. Kaikkien lelujen on aina oltava pitkin lattioita levitettynä, eihän sitä ikinä tiedä, mikä se paras ja tarvittava lelu just sillä sekunnilla on ja on paljon helpompi ottaa se lattialta kuin kaivella siinä tilanteessa lelulaatikosta. Tänään taas moppauksen jälkeen se todistettiin, ettei siinä mene kuin muutama minuutti ja lelut on taas levällään.

Toisaalta, asia, mistä oon todella onnellinen ja vähän yllättynytkin, on se, että Yoshi on opettanut Myrtin leikkimään. Tähän asti Myrtti ei ole osannut leikkiä, niin kummallista kuin se onkin. Ehkä kerran kaksi ne on Oodin kanssa hammasmiekkailleet, mutta sitä lukuun ottamatta Myrtti on keskittynyt lähinnä muiden pomotteluun eikä leikit ole sujuneet. Pennun kanssa meni kyllä viikkoja, saattaa olla pikemmin, että jopa kuukausi, mutta nyt ne leikkii! :) Joka päivä ja niin onnessaan <3 Myrtti makaa pääosin lattialla selällään ja ne Yoshin kanssa hammasmiekkailee. Jätkä on kyllä kietonut kaikki meidän likat niin tassunsa ympäri, ettei totta. Eikä taida kyllä olla tää oma perhe ainoita, jotka on kaveriin ihastuneita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti