keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Seinäjokeilua

Lauantaista lähtien ollaan oleiltu täällä Oodin synnyinperheen luona ja ei voi muuta sanoa kuin että pieni blondi on onnesta soikeena <3 Lauantaina pusuja sai koko ihmisperhe, vaikka Miio ei niistä niin kovin ollutkaan innoissaan. Koiraperhe puolestaan sai rrrrakastavia katseita korvat aivan luimussa ja koko takapää hännän mukana heiluen. Onnellisuutta pitää myös purkaa pussaamalla mua joka toinen hetki, se on etenkin nyt muiden ihmisten poistuttua aivan pakollista.

Säät on ihanasti meitä suosineet ja joka päivä ollaan saatu lenkkeillä auringonpaisteessa :) Sunnuntaina aamulla käytiin Miiran ja lasten kanssa vallilla koko porukan kanssa. Illalla kävin kahdessa osassa vielä molempien porukoiden kanssa 45min lenkit. Kiva on saada lenkille kavereita, kun laittaa hf:t korville :) Sunnuntainakin lenkkeiltiin Jonin ja Myrtin kanssa, oli MELKEIN ku ne ois olleet jo täällä.

Maanantaina kävin aamulla ekan porukan kanssa vallilla juoksuttaan koiria tunnin ja iltapäiväksi saatiinkin Anu meidän seuraksi :) Anu käytti mua asioilla ja kun toinen porukka oli mukana autossa, saatiin hyvin niillekin tunnin lenkki, kun käveltiin Joupista (olikohan se sen paikan nimi? :D) kotia.

Eilen aamulla menin Trickteamiläisten kanssa vallille puolestaan ja lapset sai kirmailla 1.5h lenkin verran. Oodi yritti kovasti kirmata Särön kanssa, mutta hippa oli pääasiassa laatua Oodi hippaa, Särö vain juoksee muuten vaan Oodista välittämättä :D Carro puolestaan oli hyvinkin perässä laahaavaa sorttia, eikä motivaatiota tuntunut kovasti olevan lenkkeilyyn. Makupaloilla rouvaan sai vähän vauhtia, mutta päätin, et tän päivän vauhdikkaammalta lenkiltä äitikoira saa jäädä pois ja pääsee tänään hihnalenkkeilemään vuorostaan.

Illalla käytiin mustien ja Repon kanssa tunnin hihnalenkillä ja kun Säröllä tuntui olevan vielä aamun lenkin jälkeen virtaa, niin pääsi Särmä vielä hihnalenkillekin mukaan. Ekana Särö kulki koko lenkin verran, että vauhtia riitti loppuun asti.

Oikein mukava vapaaviikko meillon ollut tähän asti ja onneksi ei oo enää kauaa, kun saadaan koko perhe kasaan Jonin ja Myrtinkin tullessa. Myrtti ei juoksujensa takia päässyt heti mukaan, olisi muuten ollut liian extremeä, kun veljensä on täällä. Huomenna tulee kuitenkin onneksi jo 3vk juoksujen alusta ja tilanne alkaa rauhoittua, joten saadaan sit useampi päivä nauttia koko perheen seurasta :)

Koirat on aivan väsyjä ja vaikkei se lenkillä näykään, niin täällä sisätiloissa ei tehdä muuta kuin nukuta. Ihania nukkukuvia oon saanut kavereista, kun erilaisia nukkumanäytteitä milloin kenenkin kanssa oon saanut tallentaa. En vaan osaa lisätä niitä tähän Miiran koneelle, joten se on sit myöhemmin yritettävä :) Onpahan rauhallista täällä sisällä hengata ja viikon teema onkin ollut katsoa joka päivä telkusta joku huono elokuva. Onneksi seura korvaa elokuvan laadun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti