maanantai 14. syyskuuta 2015

Koska kepit ja keinu

Nykyään tuntuu olevan vallalla ilmaista asia liikaa verbejä tuhlailematta. Niinpä meilläkin on monta nollaa jäänyt Oodin kanssa saamatta, koska kepit ja keinu.

Vantaalla tuplat oli viimeisestä keppivälistä kiinni. Ei vaan joutanut. Ekalta kuitenkin nolla, vaikkakin ohjaaja sai olla aika täpäkkänä. Virtaa oli enemmän kuin aivoja. Oodilla siis :D

Todistettiin kuitenkin, että tupliinkin pystyttäisiin. Siis ainakin melkein. Jyväskylässä Herrala oli tehnyt yllättävän vaikeat radat. Tai no agiradat, hyppäri oli melkein kuin ykkösluokasta. Ekalla radalla haettiin keppejä useampaan kertaan umpikulmasta. Ei meinannut löytyä, mutta kolmas kerta toden sanoi. Ihmetytti ohjaajaa ilmeisesti sen verran paljon, ettei loppurata muistunut mieleen vaan luntattiin numeroista ;)

Hyppärin piti mennä kuin vettä vaan. Ei mennyt. Yksi putki veti puoleensa liikaa ja Oodi valui hypyn ohi. Seuraava putki ei sitten vetänytkään puoleensa. Hyllyteltiin. Agirata oli taas haastavampi, mulle ainakin. En meinannut millään keksiä, kuinka sen veisin. Vein ihan kivasti, kunnes rima tippui. Tippui siinä kohtaa, kun koira oli ko. esteen jälkeen mennyt täysmittaisen putken ja oli nousemassa puomille. Jostain syystä sen myöhäinen putoaminen sai mun pään kääntymään ja voihan lopputuloksen arvata. Hyllytettiin. Mitä sitä vanhoja muistelemaan (kuuntelemaan), se kostautuu.

Varkaudessa ei sitten osattu keppejä. Tai no ei se osaamisesta ole kiinni, malttamisesta. Ekalla ja tokalla radalla jankattiin niitä sitten ihan urakalla. Tokalla radalla Oodi jarrutti keinulle ja kun olin varma, et soli tajunnut, et son keinu, se kiihdytti ja teki puolilentsikat. Very nice, sanoisin. Vikalla radalla olin natsimpi ja käskytin keppejä ihan kunnolla. Auttoi, maltti säilyi ja tehtiin oikein mallikasta nollaa. Keinu sen sitten tuhosi. Kaksi kieltoa siitä ja kolmannella jonkinlainen suoritus. No, tärkeintä, että suoritus ja paljon kehuja ja palkkaa päälle. Nyt kaikki kädet, jalat ja hiukset ristiin, ettei tästä tule ongelmaa. Keppiongelmat jne. mä kestän, toleranssi on suuri. Mutta uutta 15kk rämpimistä keinun kanssa en ehkä kestä.

Ensi viikonloppuna testaillaan keppejä ja keinua Mikkelissa, sitten seuraavat kisat onkin 3 vk päästä. Syksy on kuopiolaisille kisaamismielessä onnekasta aikaa, kun ei tarvia neljänä viikonloppuna lähteä kauaksi kisaamaan :) Luksusta! Mutta saas nähdä, jospa sitä luonnetestin takia sitten ajeltaisiinkin tuonne eteläisemmälle rannikolle päin. Peukkuja saa pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti