sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Joo, kiitos talvi, tää jo riittää.

Kevät! Moon ihan valmis! Tule jo!!

Jo lenkille lähtö saa hien pintaan. Ja toisaalta itse lenkki sitten taas ei. On kylmä, eikä noita pakkopyörähdyksiä ulkona melkein -30 asteessa voi hyvällä tahdollakaan kutsua edes lenkiksi.

Käytiin Yoshin ja tyttöjen kanssa torstaina Jerryllä ja Yoshin tuomio oli, että son kauttaaltaan sellasessa jumijäkissä (joka kyllä aukeni tosi helposti, huh!), minkä Jerry epäili johtuvan siitä, että Yoshi palelee. Itsekin tunnustan sortuvani tuohon lihasten jännittämiseen palellessa ja sitäpä tuo Penkukin siis vaikuttaa tekevän. Yoshista ei millään muotoa nää, että sillä ois kylmä. Se vaan painattaa menemään, mikä tassuista lähtee. Lumi: ihanaa. Pakkanen: juu, ihan sama. Pitkä lenkki: kyyyyllä kiitos, säästä viis! Onni on koira, joka ei välitä, vaikka sen pukee Michelin-mieheksi. Niinpä Hurtan uusia puolijoukkuetelttamallia (jotta meis ens vuonnakin) oleva takki sai alleen Rukan villapaidan. Äipällä on Yoshille villapaita työn alla, mutta mun mittaamattomuuksien vuoksi työ ei ole edennyt. No, parempi ollakin kaksi, niin saa välillä toista pesuun. Eikä se toisaalta ihme ole, jos palelee. Sisä- ja ulkolämpötilan ero melkein 50 (!!) astetta, teinipoikanen on kovin hoikka (vaikka saa syödä kuin hevonen, öljyjä menee molemmilla ruuilla ja rasvalisät päälle), eikä kovin karvainen (mallia sportti), niin ehkä tuohon jotain todella tarviaa lämmikkeeksi. Ymmärrettävästi.

Eikä tytötkään pukemisilta välty. Myrtti on niiiiin innoissaan uusista tossuistaan (NOT), mutta kävelee niillä onneksi kuitenkin ok ulkona. Penkua ei voi vähempää tossut kiinnostaa. Oodi taas on tossujen ystävä. Pakkaset hellitti muutamaksi päiväksi ja kun mittari näytti -12, päätin käydä Oodin ja Yoshin kanssa pitkän lenkin ilman vaatteita. Viisi minuuttia meni ja Oodi pysähtyi, katsoi mua reppanailme naamallaan ja nostaa etutassua mua kohti, et pelasta! Pelastin etutassut ja 5 min myöhemmin saman toistuessa myös takatassut. Selvisimme muun lenkin kunnialla :D

Useampi viikko noita pukien riittää mulle. Riittäisi ihan perustalvi ja -5 astetta, jotta ei tarvis pukea. Ehkä sen kanssa selviäisin kevääseen. Tai vois se kevät tulla jo. HETI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti