perjantai 19. syyskuuta 2014

Fyssarilla


Soopelit kävivät eilen tsekkauksessa fysioterapeutti Susanna Vartiaisella. Edellisestä käynnistä oli kuukausi aikaa ja alunperin suunnittelin ottavani Oodin ja Hipun mukaan. Hippu kun sai kortisonipiikin viime viikolla jalkaansa, niin olikin parempi vaihtaa osallistujaa vielä tässä vaiheessa. Niinpä Myrtti lähti matkaan ja hyvä niin!

Oodilla ei ollut (taaskaan) mitään muuta ongelmaa kuin jumissa olevat sisäreidet. Tämä nyt sinänsä on positiivinen ongelma sillä, että ne saa todella helpolla hoidettua auki. Kurjaa taas se, ettei edelleenkään ole tiedossa, mikä ne jumiin saa. Riippumatta siitä, kuinka usein Oodia hoidetaan on ongelma aina sama. Huikkaskaa ihmeessä joku viisas, jos tähän jotain ideaa ois! Mieluummin toki hoidattaisin aiheuttajaa enkä pelkästään seurausta.

Myrtti oli viimeksi käydessä elokuussa aivan mallikelpoisessa kunnossa, mitään huomautettavaa ei juuri ollut ollut. Nyt tilanne oli aika lailla toinen :( Koko selkä tuntui olevan enemmän tai vähemmän paikasta riippuen jumissa. Heti näkyy, kun uintikausi päättyi, ettei se kunnossa pysyminen olekaan niin helppoa. Myrtti on onneksi aina ollut sellainen, että se reagoi hoitoon tosi hyvin ja koko selkä saatiin takas kuntoon. Nyt sit joka päivä venytyksiä jumppapallolla luvassa. Ja vähän jo mietittiin, et pitäisikö ostaa sarjakortti uimalaan Jyväskylään. NIIN kurjaa, ettei täältä yhtään lähempää uimalaa löydy :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti